Ook in 2021 is er weer een SlimmerIQuiz. Doen jullie mee?

De SlimmerIQuiz geeft kinderen de kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Met inspirerende vragen en een onverwachte benadering willen we laten zien dat iedereen creatief kan denken… en hoe leuk dat is!

Hoe verloopt de quiz?

De quiz bestaat uit drie ronden. De eerste ronde heet de Klassenronde. Je speelt deze ronde half september op je eigen moment op je eigen school. Wij sturen je daarvoor de benodigde materialen. Elke leerling speelt voor zich.

De inschrijving voor de Klassenronde van de SlimmerIQuiz 2021 is nu geopend. Klik hier om mee te doen, dan houden we je op de hoogte en ontvang je in september alles wat je nodig hebt om de quiz in en met je eigen klas te spelen.

De tweede ronde is de Scholenstrijd. Team van verschillende scholen nemen het tegen elkaar op. De winnaars gaan door naar de laatste ronde: de Finale. In 2020 werden de Scholenstrijd en Finale online gespeeld. Hoe dat in 2021 zal zijn, kunnen we nu nog niet voorspellen. Hopelijk mogen we weer op locatie.

De winnaars van de SlimmerIQuiz 2020 zijn geworden:

Eerste plaats: Jayden, Floor en Karlijn van Scala Molenwatering uit Spijkenisse:


Tweede plaats: Phil, Maeve en Norah van de DWS Houten:


Derde plaats: Colin, David en Casper van basisschool Kronenburgh uit Rijswijk:Klik hier om de Finale van woensdag 18 november 2020 nog eens te bekijken